Termék kereső

Keresett kifejezés:
Kategória:

Parfüm:
Takarítás:
Tisztálkodás:
Arc és test ápolás:
Kávé, tea:

Kapcsolat

Üzemeltető:
Erika boltja
Székhely:
 
Nyíregyháza

E-mail:
betterika2018@freemail.hu

Nyitvatartás példa:
Non Stop

Pilótajáték, Piramis - Tények és tévhitek

2019.04.04.

Pilótajáték, Piramis - Tények és tévhitek

Sokan összetévesztik a Piramis játékot az engedélyezett MLM-el. Ez az írás rávilágít erre a témára, és tisztázhatja számodra is a kérdést.

A hálózati marketing egy viszonylag új üzleti modell a Világban, ezért viszonylag sok körülötte a félreértés is. Sok emberrel találkozunk, akik összekeverik a pilótajátékokkal, a beszervezős, piramis jellegű csalásokkal, pedig a különbségek óriásiak. Nem ők a hibásak abban, hogy még nem jutott el hozzájuk a megfelelő, helyes információ mindezekről, egyszerűen csak a "félinformációk" gyorsabban erjednek, és egy helyes, korrekt információ is gyakran "el tud ferdülni", ha olyan emberekhez jut el, akik nem értik meg a lényegét.

Néhány fontos dolgot előre le kell szögeznünk: a piramisjátékok, pilótajátékok mindenhol illegálisak. Mi sem kezdenénk bele semmibe, ami törvénytelen, vagy akárcsak annak a határesete, és nem csinálnánk olyasmit, amely mások átverésére alapul.

A hálózati marketing a mai világ egyik húzóágazata. Az Internet pedig a másik legjelentősebb húzóágazat. A kettő egyesítésével pedig egy olyan gazdasági erő jön létre, amely már eddig is gyökerestől forgatta fel a Világot, és ez a jövőben még inkább így lesz, természetesen pozitív értelemben. Hihetetlenül sok mai vállalkozó köszönhet kmoly vagyonokat ennek a két gazdasági erőnek, rengeteg új milliomos született már ezek segítségével, és sok-sok millióra tehető azok száma, akik szép mellékjövedelmet hoztak létre az otthonukból, csupán egy számítógéppel és internet-kapcsolattal.

A legfontosabb különbség egy hálózat és egy pilótajáték, piramisrendszer között az, hogy egy legális hálózatban mindig van olyan termék, szolgáltatás, aminek már csak az igénybevételéért is érdemes kapcsolódnunk ahhoz a hálózathoz. A mai világban már gyakorlatilag senki sem tudja elkerülni azt, hogy tagja legyen egy vagy több hálózatnak, és az, hogy építi-e a hálózatot, aktívan részt vesz-e a hálózat bővítésében, az teljesen az ő döntése.

A GDI hálózatában a szolgáltatások egy komplett, egyszerűen és szakértelem nélkül is használható internetes megjelenést biztosítanak, saját domainnévvel, a "nem szakértők" számára is könnyen elsajátítható webszerkesztési lehetőségekkel, a professzionális email-fiókokkal, amelyek mindenkinek a saját domainnevéhez tartoznak (azaz a @ utáni rész egyedi, mindenkinek a saját domainneve lesz).

Egy gyakori tévhit, hogy a hálózatépítés "nem valós munka". Pedig dehogynem. Ugyanolyan valós munka, mintha például valaki egy boltban eladó lenne és az lenne a feladata, hogy kiszolgálja a bolt vevőit. Vagy olyan, mintha például valakinek az lenne a feladata, hogy egy cég szolgáltatásait reklámozva új előfizetőket találjon. Vagy olyan, mintha valaki azért építene fel egy társasházat, hogy utána bérbeadja a benne levő lakásokat.

Ezzel az utóbbi példával egy kicsit bele is tekintettünk a tulajdon-alapú jövedelmek világába. A hálózatok a mai világ legmegfelelőbb eszközei arra, hogy bárki - speciális képességek és komoly tőke nélkül - tulajdon-alapú jövedelmeket hozzon létre, olyan bevételeket, amelyek akkor is újra- és újratermelődnek, amikor mi már nem foglalkozunk a megtermelésével. Az ilyen jövedelmek általában örökíthetők. A legfőbb jellemzőjük, hogy itt nem közvetlenül az elvégzett munkánk után fizetnek, hanem a munkánkkal létrehozunk valamit, ami - mint birtokolható, saját, értékteremtő tulajdon - folyamatos hasznot hajt, bevételt termel.

Amennyiben elfogadjuk azt, hogy egy társasházat azért építsünk fel, hogy utána bérbeadjuk a benne levő lakásokat és ebből életünk végéig egy komoly életszínvonalon megéljünk, ez egy valós, tisztességes munka, akkor ugyanígy egy hálózat felépítését is valós, tisztességes munkának kell tekintenünk. Sőt, még tisztességesebbnek, hiszen itt embereknek segítünk abban, hogy ők is elérhessék ugyanezt. Ahogyan a felépült társasház is örökölhető, egy felépített, működő hálózat is jövedelmet fog hozni az örököseinknek, a gyermekeinknek, az unokáinknak is.

Bízom benne, hogy sikerült megválaszolnom a piramisrendszerekkel, pilótajátékokkal és más illegális, működésképtelen próbálkozásokkal kapcsolatos kérdéseket.

További sok sikert!

vissza